The Reds tabte med 4-2 på Stadio Olimpico onsdag aften, men formåede alligevel at gå videre til finalen, da man vandt 5-2 i det første opgør.

James Milner har været en sand fornøjelse at kigge på for Liverpool i denne sæson. Onsdag aften blev hans sæson endnu bedre, da Liverpool avancerede til Champions League-finalen. Læs, hvordan han skal fejre det, længere nede i artiklen. Foto: James Baylis – AMA via Getty Images

Milner har været en af de spillere, som har præsteret på et højt niveau for Liverpool i denne sæson – altså ud over de forreste tre – men hans kultstatus dyrkes nu også uden for banen.

Twitterkontoen ‘Kedelige James Milner’, som drives af fodboldspilleren, er på kort tid blevet meget populær for sine altid hylende morsomme opslag. På Twitter rapporterer Milner om de daglige aktiviteter, den 32-årige fodboldspiller foretager sig.

Milner selv kan godt lide at være den kedelige type, og det er en karisma, som han ofte har brugt på de sociale medier. Men også i det virkelige liv. For eksempel fortalte han, hvordan han skulle fejre, at Liverpool havde nået finalen til en engelsk tv-kanal.

LÆS OGSÅ: Roy Keane advarer Liverpool: Dette skal I blive bedre til inden kampen mod Real

Da BT Sports journalist spurgte, hvorvidt den samlede sejr skulle fejres med et glas italiensk vin, svarede han.

– Måske skal nogle af gutterne fejre det med italiensk vin. Jeg strækker mig måske så langt, at jeg tager et glas Ribena eller sådan noget.

Det var et svar, som Liverpool-fansene elskede. På Twitter benyttede flere sig af lejligheden til at reagere på svaret.

– James Milner fortæller, hvordan han skal fejre triumfen. Det vil han gøre med et glas Ribena. Klasse, skriver en bruger på Twitter.

Mens en anden skriver: – James Milner troller os alle nu, og jeg elsker det.

En tredje tilføjede: – Jeg elsker ham helt vildt. Han er fuld af kvalitet.