Manchester United tabte søndag eftermiddag med hele 4-0 til Everton på Goodison Park. Det har sået tvivl om klubbens evne til at slutte denne sæson blandt de fire øverste. I den forbindelse har Jamie Carragher peget på to spillere, som klubben bør skille sig af med.

af: Emil Plovgaard

Ole Gunnar Solskjær Manchester United
Foto: Alex Livesey/Getty Images

Der hersker en vis uro og uvished over Manchester United i øjeblikket. Formkurven har peget nedad på det seneste – og det samme har humøret på spillerne.

Ifølge Jamie Carragher er det et tegn på fremtidens usikkerhed, når spillere som Paul Pogba og David de Gea lige pludseligt begynder at spille dårligt.

Den spanske målmand, David de Gea, har endnu ikke skrevet under på en forlængelse med klubben.

Ved siden af ham, står en af holdets andre stjerner, Paul Pogba. Han har offentligt erklæret, at han ønsker et skifte til Real Madrid.

To spillere, som slet ikke leverer i øjeblikket – og i søndagens 4-0-nederlag til Everton, virkede de helt desillusionerede.

LÆS OGSÅ: Efter skænderi med Klopp: Salah skifter til denne klub

Manchester United bør skille sig af med begge, hvis præstationerne bliver ved med at være så ringe, mener den tidligere Liverpool-spiller, som nu er ekspert på Sky Sports.

“Ole Gunnar Solskjær går nu ud og stiller spørgsmålstegn ved flere spilleres evner og præstationer. Det er de samme navne, som dukker op hele tiden,” siger Carragher i et interview med Sky Sports ifølge Manchester Evening News.

“Pogba, Martial. Det er de samme navne hele tiden.

Jeg kan huske fra min tid i Liverpool – når man ikke vinder noget – så tænker man, at man helst må holde på stjerner. Dengang var det fx Luis Suárez og Steven Gerrard.

Jeg har det på samme måde med nogle af Uniteds spillere. Det ser ud som om, at David de Gea fokuserer mest på at få sin kontrakt forlænget. Det samme med Pogba.

Forestillingen om, at visse spillere ikke kan undværes… Det er Manchester United, for pokker! Det er en af de største klubber i verdenen.

Så når folk ikke leverer; så lav en beslutning. De skal agere som en storklub. Folk må ud af porten, når de ikke leverer. United kan sagtens finde nogle andre og bedre spillere.

Disse spillere skal ikke diktere, hvordan kontraktforhandlingerne skal foregå. Så må de ud.”

Jamie Carragher spillede i Liverpool fra 1996 til 2013.

LÆS OGSÅ: Efter 14 år i Barcelona: Nu skifter Sergio Busquets klub