Brøndbys klubejer, Jan Bech Andersen – der i visse kredse også kaldes Oscar – kan over for BT bekræfte, at Drengene fra Vestegnen har et par potentielle afløser i kikkerten, når Frederik Rønnow, formentlig, inden længe tager afsked med Brøndby IF.

Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

Det forventes, at Brøndbys førstemålmand, Frederik Rønnow, søger mod nye udfordringer til sommer. Dermed er den tidligere AC Horsens-keeper klar til et udenlandsk eventyr efter tre år hos titel-aspiranterne.

Frederik Rønnow og Eintracht Frankfurt mangler dog endnu at få forhandlet de personlige detaljer på plads. Brøndby IF har efter sigende accepteret et bud på 21 mio. for den danske målmand.

Brøndbys klubejer, Jan Bech Andersen, kan dog bekræfte overfor BT, at der allerede på nuværende tidspunkt er tænkt på sommerens handler. Bech Andersen kan afsløre, at der for tiden er et par aspiranter i kikkerten.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: To markante profiler forlader OB til sommer

– Vi arbejder hele tiden med, at folk skal videre på et eller andet tidspunkt. Nogle skal vi forlænge med, men dem, der skal videre, der har vi hele tiden folk i kikkerten både på den korte og på den lidt længere bane, siger klubejeren til BT.

– Og i forhold til Rønnow, er der absolut et par stykker i kikkerten, så vi står ikke helt på bar bund. Så nej, jeg er ikke nervøs for den, der skal tage over. For hvis jeg var det, havde vi ikke sagt ja (til tilbuddet fra Eintracht Frankfurt, red.).

Rønnow blev i første omgang hentet til Brøndby for at afløse Lukas Hradecky. Til sommer kan han måske komme til at afløse selvsamme person. Det forventes nemlig, at finnen er fortid hos Eintracht Frankfurt til sommer.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Liverpool troede Coutinho ville afvise Barcelona – se hvorfor her

Frederik Rønnow har spillet fem kampe på det danske landshold. Han fik sin landsholdsdebut i 2016.