Liverpool mistede i januar måned Philippe Coutinho til FC Barcelona. Brasilianeren skiftede Premier League ud med La Liga for 142 millioner pund, svarende til 1,2 milliarder danske kroner.

Philippe Coutinho lod sig i januar i år præsentere som ny spiller for FC Barcelona. Foto: Getty Images

Det skifte har dog vist sig at give bagslag. Tirsdag aften røg Coutinho og Barcelona ud til Roma i Champions League-kvartfinalen med en syngende 3-0-lussing i returopgøret i Rom.

Coutinho kiggede på, mens Barcelona kunne se deres drømme om europæisk metal i denne sæson briste. I sandhed en ydmygende aften for gæsterne på Stadio Olimpico.

Han fik det uden tvivl værre, da han så Liverpool smadre Manchester City med 5-1 over to kampe – og dermed gik videre til semifinalerne.

LÆS OGSÅ: Liverpools fans elsker det, Jürgen Klopp gjorde mod Pep Guardiola: Se episoden her

Nu skriver Liverpool Echo, at The Reds faktisk troede, at Coutinho ville blive i klubben af to grunde.

Først og fremmest var de overbeviste om, at han ikke ville kigge på, mens Barcelona foldede sig ud i Champions League. Da Philippe Coutinho allerede har tørnet ud for Liverpool i denne sæson, kan han ikke registreres hos Barcelona.

Coutinho var en vigtig mand for Liverpool, da de kæmpede sig videre fra gruppespillet.

LÆS OGSÅ: Kæmpe transfer på vej: Liverpool liner bud op på Champions League-stjerne

Imidlertid betød kampene for Jürgen Klopps mandskab i indeværende sæson, at han måtte overvære FC Barcelonas Champions League-kampe fra bænken.

Liverpool Echo skriver, at Jürgen Klopp og co. ikke kunne forestille sig, at han ville træffe beslutningen om et skifte, netop på grund af dette.

De troede imidlertid også, at Barcelonas dominans i La Liga ville få Coutinho til at blive lidt længere hos dem.

LÆS OGSÅ: Vanvid: Manchester United klar med 1.480.000.000 kroner for Liverpools største stjerne

Ernesto Valverdes mandskab så allerede i januar ud til at snuppe guldet i La Liga i denne sæson. Derfor havde de som sådan ikke brug for Coutinho.

Echo skriver, at Liverpool mente, at det faktum, at der var større brug for ham hos Liverpool end i Barcelona, ville være nok til at få ham til at blive.

Imidlertid skiftede Coutinho som bekendt til Barcelona, hvor han endnu har til gode at tage Camp Nou med storm.

Men han kan glæde sig også varmere vejr – og dejlige strande.

LÆS OGSÅ: Noget stort på vej: Neymar har sendt denne besked til Messi på Twitter