PSG-stjernen har sendt en noget kryptisk besked af sted til sin tidligere holdkammerat, Lionel Messi, på det sociale medie, Twitter. Den brasilianske super-stjerne har skrevet, at folk bør holde sig opdateret i den nærmeste fremtid, fordi der efter sigende er noget “stort” på vej.

Foto: David Ramos/Getty Images

Noget stort er angiveligt på vej til at ske mellem Neymar og hans tidligere holdkammerat i FC Barcelona, Lionel Messi.

Det skriver Paris Saint-Germains stjernespiller, Neymar, selv. Brasilianeren forlod Camp Nou i august måned for et astronomisk beløb. Han blev solgt for hele 222 millioner euro, svarende til 1,65 milliarder danske kroner.

LÆS OGSÅ: Stjernespiller truer med at forlade Real Madrid: Han har tilbud fra Liverpool og Manchester United

Neymar – som i øjeblikket er ved at komme sig over en fraktur i foden, forud for VM i Rusland – offentliggjorde en kryptisk besked på Twitter i søndags.

I et tweet, som indeholdt de to verdensstjerner på et foto, skrev Neymar: “Når mig og min ven #LeoMessi er sammen, sker der store ting. Jeg vil fortælle jer mere snarest. Stay tuned!”

Det er stadig endnu uvist, om beskeden antyder, at duoen snart genforenes på fodboldbanen, om den refererer til kommercielle anliggender, eller noget helt tredje.

PSG har allerede en masse fyrværkeri, der fyrer med skarpt krudt, i offensiven. Den rummer nemlig over spillere som Neymar, Kylian Mbappé og Edinson Cavani. De franske giganter kunne dog sagtens bruge Lionel Messi. For hvilket hold kan ikke det? Det er især i Europa, at PSG for alvor mangler at bevise sit værd.

LÆS OGSÅ: Medie: To Premier League-klubber melder sig ind i kampen om Dybala

Den femdobbelte Ballon d’Or-vinder, Lionel Messi, scorede hattrick i Barcelonas 3-1-sejr over Leganes i La Liga. Dermed er argentineren oppe på 39 mål i alle turneringer i denne sæson.

Messi tilføjede også et mål til sit cv, da Barcelona ydmygede Roma på Camp Nou i kvartfinalen i Champions League. Således blev klubben fra den italienske hovedstad sendt hjem med et rungende 4-1-nederlag i det første opgør ud af to. Det ligner dermed et avancement for catalanerne, når de besøger Rom senere i dag, tirsdag.

Der er dog intet nyt under solen i Paris. For selvom Neymar og co. dominerer Ligue 1 – brasilianeren har for øvrigt scoret 19 mål og bidraget med 13 oplæg i blot 20 ligakampe – så røg holdet ud til Real Madrid i ottendedelsfinalen. Brasilianeren var med i det første opgør, men gik glip af det andet på grund af en skade.

LÆS OGSÅ: Dansk nøglespiller udgår med skade: Når måske ikke at blive klar til VM