Transfervinduet er i gang og det betyder, at mandskaberne kan forstærke deres trupper så meget som de vil. Det betyder også, at der florerer en masser rygter om de forskellige spilleres fremtid i medierne. Jurgen Klopp i Liverpool vil blandt andet forstærke midtbanen med Jean Michael Seri. Det er sikkert de færreste der kender ham og netop af den grund er det måske ikke en god signing for Liverpool. Men faktisk har ivorianske landsholdsspiller vist at være en af Ligue 1s bedste på sin position.

Han spiller i øjeblikket for midterklubben Nice, men har siden sin ankomst i 2015, som 23-årig været en fast bestanddel af startelleveren. Det har også været tilfældet i denne sæson – på grund af de gode præstationer har Liverpool-træner Jurgen Klopp fået øjnene op for spilleren.

Liverpool forlænger med kæmpe wonderkid

Tyske Klopp er dog ikke den eneste, der interesserede i tilknytte Jean Michael Seri deres hold. Klopps tidligere hold Borussia Dortmund er nemlig på udkig efter en erstatning for Nuri Sahin, der formentlig forlader klubben i løbet af dette transfervindue. Jean Michael Seri er ikke slået igennem på topniveau endnu. Derfor kunne et ophold i Dortmund være en god ide for ham. I stedet for at Liverpool. På Anfield skulle han præstere på verdensklasse-niveau fra første fløjt. Og det kan tage tid at vende sig til en ny liga.

Prisen, uanset køber, skulle ligge på 300 millioner danske kroner. Og faktisk så er det ikke kun Liverpool og Dortmund der er med i kampen. Chelsea har også meldt sin interesse. Chelsea er nok den mest penge-stærke klub af de tre. Af den grund har de altså en fordel. Stamford Bridge er en stor hjemmebane og det kan måske være det, der skræmmer Jean Michael Seri væk. Samtidig kan han få en højere løn i London-klubben.