En interessant situation udspiller sig lige nu mellem de forsvarende Premier League-mestre, Chelsea og klubben Everton. Everton råder over en spiller som pengestærke Chelsea ønsker at tilføje til deres, i forvejen, stærke trup. Dette er sig selv ikke noget nyt, for transfermarkedet er i fuld gang, klubberne melder deres interesse til medierne og de skriver spalte op og spalte ned om alle transferrygterne. Det interessante i dette rygte er nemlig, at Everton-manageren Roberto Martinez forsikrer at spilleren ikke er til salg, mens mestrenes manager Jose Mourinho fortæller at de næsten har købt ham.

Ung U21-landsholdsstjerne

Ifølge journalister på den engelske tabloidavis Metro, drejer det sig om forsvarsspilleren John Stones. Stones er 21 år, optræder på den engleske U21-landshold og er næsten fast mand i Everton. Ifølge avisen skal The Blues betale 350 millioner kroner for den unge talentfulde spiller. Stones er udset til at være John Terrys afløser, men manager Roberto Martinez er sikker på, at han ikke er på vej til Stamford Bridge. Det skriver Telegraph.

Dette har Jose Mourinho dog lidt en anden holdning til, da han fortæller til pressen, at han nok skal få fingrene i The Toffees stjernskud på den ene eller anden måde, og Metro kalder ham endda ‘desperat’.

Læs også: De mest mindeværdige Premier League-debuter

Andre klubber står også klar

Og måske er der faktisk grund til desperation, for der står flere andre klubber klar til at hapse midterforsvaren, såfremt Chelsea ikke får handlen i hus. Manchester United har nemlig meldt deres interesse til en anden avis, Daily Express, men samme avis hævder, at Stones kun er interesseret i et fremtidigt skifte til London.

Læs også: Hjernedødt: Arsenal-fans sender dødstrusler til egen spiller

Mens alt dette står på, har Stones spiller sæsonens første kamp for Everton. En kamp som noget overraskende endte 2-2 mod sidste sæsons oprykker og danskerklub Leicester City.

Tiden må vise, hvor Stones spiller når transfervinduet bliver lukket.