José Mourinho håber på, at de to Manchester-klubbers navne ryger op af bowlen, når der fredag ved middagstid skal trækkes lod til kvartfinalen i Champions League.

AF: EMIL PLOVGAARD

José Mourinho
Foto: Dan Mullan/Getty Images

Hele fire engelske klubber er videre til kvartfinalerne i Champions League: Manchester United, Manchester City, Tottenham og Liverpool.

”Jeg vil gerne have, at de engelske klubber møder hinanden. Jeg har ikke nogen former for præferencer,” fortæller han.

”Jeg vil gerne have to kampe imellem engelske klubber, så der stadig er to engelske hold tilbage i semifinalen,” siger han og uddyber.

”Jeg mener, at hvis lodtrækningen betyder, at Manchester United skal møde Manchester City eller Liverpool skal møde Tottenham, så ville det blive fantastiske kampe.”

LÆS OGSÅ: Medie: 7 spillere skifter til Real Madrid

Mourinho fortalte endvidere, at han mener, at Ajax mod Porto ville blive en god kamp for begge mandskaber, og at han heller ikke vil se hverken Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi forlade turneringen.

”Jeg vil ikke have, at Juventus trækker Barcelona, for jeg tror, at det ville være noget helt særligt, hvis de mødes i enten semifinalen eller måske endda sågar finalen.”

”Det er to store klubber, som ikke har haft så meget succes i Champions League i de seneste år. Især Juventus har ikke haft megen succes.”

”Og jeg vil helst ikke have, at hverken Cristiano eller Lionel ryger ud allerede på dette stadie.”

En Mourinho uden job og en Solskjær uden fremtid?

José Mourinho står stadig uden job, efter han i december sidste år fik sparket hos Manchester United.

Hos De Røde Djævle er det i stedet norske Ole Gunnar Solskjær, der har overtaget styringen. Det er dog kun for en midlertidig stund, som det ser ud nu.

På trods af formidable præstationer på banen, så har Solskjær ikke fået tilbudt nogen kontraktforlængelse endnu. Derfor skal Manchester United måske også skifte manager til sommer.