Manchester United har gjort Shakhtar Donetsks Fred og SS Lazios Sergej Milinkovic-Savic som deres hovedemner på midtbanen denne sommer. Det skriver The Independent.

SKOPJE, MACEDONIA – AUGUST 08: Cristiano Ronaldo (L) of Real Madrid shakes hands with head coach Jose Mourinho of Manchester United after the UEFA Super Cup match between Real Madrid and Manchester United at Philip II Arena on August 8, 2017 in Skopje, Macedonia. (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Mediet skriver endvidere, at José Mourinho gerne vil tilføje ekstra mandskab til banens midte, hvor han mener, at holdet har en udfordring, der skal løses. Den portugisiske træner vil bringe en Michael Carrick-lignende type ind på holdet, og ser gerne en spiller, som kan aflevere bolden hurtigere.

De Røde Djævle har udset Milinkovic-Savic som den perfekte mand til at løse det problem. Kilder tæt på begge klubber tror også, at midtbanespilleren skifter til England denne sommer. Det vil koste omkring 89 millioner pund at købe ham fri af kontrakten med Lazio.

Den 23-årige har scoret 11 mål i denne sæson, krydret med seks assists. Dette har gjort, at der har været et hav af interesse på ham. Blandt andet er Chelsea, Tottenham, Paris Saint-Germain, Real Madrid og Manchester City også interesserede.

LÆS OGSÅ: Liverpools fans sviner denne spiller til: Sælg ham

The Independent skriver også, at Manchester United er interesserede i den brasilianske landsholdsspiller, Fred. De er overbeviste om, at de kan lande en aftale med ham denne sommer.

Midtbanespilleren var tæt på at skifte til den blå del af Manchester tilbage i januar måned, men på grund af skader på Etihad, blev de nødt til at prioritere anderledes. Den 25-årige har ligeledes tiltrukket interesse fra mange talentspejdere rundt om i Europa med hans imponerende præstationer.

Uniteds midtbanesammensætning har denne sæson ikke altid fungeret optimalt. Mourinho har blandt andet haft problemer med at finde den helt rette rolle for Paul Pogba.

Det vil derfor ikke være nogen overraskelse, hvis man ser nye ansigter på Old Trafford til sommer, idet De Røde Djævle vil forstærke sig i håbet om at vinde mesterskabet i næste sæson.