Den franske storklub PSG, skal ifølge en journalist ud og sælge nogle spillere til sommer. Journalisten giver tre bud på spillere, som PSG kan sælge og sikre sig solide pengesummer.

Af Lasse D. Drescher

Journalisten Juan pablo Avarena har skrevet en artikel, om hvilke spillere PSG bør sælge til sommer. Den franske storklub har nenmlig nogle tal i økonomien, som ikke passer sammen.

(Foto: Aurelien Meunier/Getty Images)

Det er ifølge journalisten sket efter at der er blevet hentet de to dyre spillere, Neymar og Kylian Mbappé til storklubben. Der er tre spillere som kan blive solgt ifølge journalisten, som samtidig kan hive en solid mængde penge ind.

Den første spiller er den argentinske midtbanespiller Javier Pastore. Den 28-årige argentiner får ikke vildt meget spilletid, og derfor ville et PSG-exit også give mening. Der er ifølge journalisten interesse i Pastore, fra flere Serie A-klubber. Dog meldes der intet om hvad han kan komme til at koste.

Thiago Silva har længe været en solid klippe, hos den franske storklub. Han er den spiller som også sættes i forbindelse, med et exit fra Paris Saint-Germain. Den 33-årige brasilianske forsvarsspiller har dog ifølge journalisten et for højt prisskilt.

Eftersom det er de færreste klubber som vil gå ud og bruge mange millioner, på en forsvarsspiller som er 33 år gammel.

Kan de tre spillere hive solide pengesummer hjem til den franske storklub?

Den tredje og sidste spiller er backen Thomas Meunier. Den 26-årige belgier er i mange tilfælde blevet fravalgt, til fordel for den brasilianske back Dani Alves. Derfor kunne et exit også være en mulighed, for den belgiske forsvarsspiller.

Hvilket beløb de tre førnævnte spillere formentlig kan hive hjem til PSG, meldes der intet om. Men det bliver nogle millioner, men om det bliver den mængde som der er brugt på Neymar og Mbappé, forventer journalisten ikke.

Læs også: Disse trænere er favoritter til at overtage trænerjobbet i Arsenal i næste sæson