FC Barcelona havde drømt om at hente Angel dí Maria ind som forstærkning til klubben, men sådan ender det – uheldigvis for catalanerne – ikke.

PARIS, FRANCE – JANUARY 08: Angel Di Maria of Paris Saint-Germain reacts during the Ligue 1 game between Paris Saint-Germain and SC Bastia at Parc des Princes on January 8, 2016 in Paris, France. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Der kommer ikke flere forstærkninger til Catalonien i dette vindue. Det har Barca-ledelsen beredt sig på, efter det ikke lykkedes at hente hverken Riyad Mahrez eller Angel dí Maria.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Drinkwater: Derfor skiftede jeg til Chelsea

Josip Bartomeu har været udsat for stor kritik efter denne sommers transfervindue, og kritikken bliver nok ikke mindre, når fansene hører, at vinduet er lukket uden nogen andre forstærkninger, udover allerede indkøbte Ousmane Dembelé og Nelson Semedo.

Angiveligt var flere af Angel dí Marias repræsentanter mødt frem på Camp Nou her til aftalen, men det formåede ikke at blive enige med Barca-ledelsen om en aftale.

Den pålidelige spanske journalist, Guillem Balague, rapporter, at det var prisen, der var den primære årsag til, at aftalen ikke blev til noget i sidste ende.

Ifølge flere spanske medier, så ville Paris Saint Germain have 60 millioner euro for den argentinske kantspiller, men Barcelona ville angiveligt kun være villige til at give omkring 40 millioner for Lionel Messis landsmand.

Transfervinduet lukker i skrivende stund om otte minutter, og Barcelona-ledelsen har meldt, at der ikke vil komme nogle forstærkninger.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Danmark leverede varen – men én spiller svines til efter Danmarks 4-0 sejr