En voldsom udmelding fra en egyptisk journalist, om den yderst velspillende Liverpool-stjerne Mohamed Salah.

Af Lasse D. Drescher

BBC Sport skriver i dag om at der er en egyptisk journalist, som går under navnet Salah Montaser. Journalisten skriver en artikel og en nyhed, som skal gå direkte ud til den nuværende Liverpool-stjerne Mohamed Salah.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

25-årige Mohamed Salah har for alvor slået sit navn fast hos Liverpool, og i den engelske Premier League. Mohamed Salah rygtes allerede væk fra Liverpool, fordi han er så velspillende. Fuldstændig det samme som der skete med brasilianeren Philippe Coutinho.

Den førnævnte egyptiske journalist, har kommet med en direkte besked til Liverpool-stjernen Mohamed Salah. Journalisten skriver i et af de større egyptiske medier, at han synes at 25-årige Mohamed Salah bør gøre noget ved hans skæg.

Journalisten Salah Montaser siger ikke bare at han synes at Mohamed Salah bør gøre noget ved skægget, men han nævner også lige hvorfor han ikke synes om det. Grunden til at han mener Liverpool-stjernen skal trimme skægget, er fordi at Mohamed Salah ligner en terrorist.

BBC Sport ligger dog meget fokus på, at de ikke forstår hvorfor den egyptiske journalist går ud med sådan en udtalelse. Da det første og fremmest er en landsmand. Dog er Mohamed Salah formentlig også en af egyptens mest omtalte personer i nutiden.

En velspillende Salah var vigtig for landsholdet

Mohamed Salah og det egyptyske landshold skal med til VM-slutrunden i Rusland til sommer. Det er første gang siden 1990 at det er sket, for det egyptiske fodboldlandshold. Mohamed Salah er for alvor blevet en populær mand blandt de egyptiske fans.

Salah spillede nemlig rigtig godt for landsholdet, da de spillede kvalifikation til den før omtalte VM-slutrunde. Liverpool-stjernen var den helt store profil for landsholdet, som var med til at sikre landsholdet en plads.

Læs også: Skuffende Liverpool-spiller beder om at blive solgt