Den engelske angriber Danny Ings har kontrakt med Liverpool, men siden han forlod Burnley til fordel for Liverpool i 2015, har englænderen ikke lige formået at slå igennem hos Premier League-storklubben.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Star skriver, at der er en Liverpool-spiller som gerne vil væk fra Anfield. Det er den engelske angriber Danny Ings, som ikke ligefrem har slået igennem hos Premier League-storklubben.

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

25-årige Danny Ings forlod tilbage i 2015 Burnley, for at skifte til Liverpool. Mediet skriver at Danny Ings tidligere har afvist at han ville væk fra storklubben. Men det meldes nu at Danny Ings beder Liverpool-ledelsen om at sætte ham til salg.

Danny Ings udtalte for noget tid siden følgende til mediet:

“Jeg ved der er mange som forventede at jeg skulle sælges, og væk fra klubben. Grunden til det var at jeg ikke var involveret, og jeg ikke fik spilletid. Jeg spillede en del kampe for U-23-holdet.

Men det jeg gerne ville, var bare at spille her og det følte jeg også at jeg skyldte mig selv. Jeg skal stadig forsøge at komme ind på holdet. Det er en stor klub og det ville være skidt, hvis jeg ville ønske at spille et andet sted.”

 

Daily Star skriver samtidig at Danny Ings altså ikke ligefrem er førstevalg hos Liverpool. Den engelske angriber ligger endda efter den 20-årige Dominic Solanke, som heller ikke ligefrem har slået igennem hos Premier League-storklubben.

Mediet skriver også samtidig at det ikke ligefrem tyder på, at Danny Ings vil komme til at få spilletid på Anfield. Da det ikke ligefrem tyder på at den tyske træner Jürgen Klopp, har synderligt meget lyst til at bruge 25-årige Danny Ings.

Læs også: Det gjorde han bare ikke! Tidligere Liverpool-spiller spytter ung pige i hovedet, mens det filmes