Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Juventus-direktøren Giuseppe Marotta, håber ligesom Alvaro Morata, at den spanske angriber bliver i Italien efter sommerpausen.

Af Emil Plovgaard

I en sæson, hvor Alvaro Morata har været ind og ud af holdet i Juventus, har den spanske angriber på det seneste fundet rytmen. Den 23-årige spanier scorede tre mål i to kampe før landsholdspausen og er nu med i den spanske landsholdslejr.

Morata fik forlænget sin kontrakt med Juventus i december, men det er sikkert, at han er i klubben efter sommerpausen. Hans tidligere klub Real Madrid har nemlig mulighed for at købe ham tilbage ved hjælp af den tilbagekøbsklausul, som er inkluderet i Moratas kontrakt, men Juventus-direktøren Giuseppe Moratta håber dog, at Morata bliver.

Læs også: Xavi: Han ville passe perfekt ind i Barcelona

“Real Madrids ret til at købe Morata tilbage er som en sort sky over vores hoveder. Vi lider af det, men det er sådan, det er, siger Marotta til AS.

“Det eneste, jeg kan sige, er, at vi købte en lovende, ung spiller, som nu er blevet den ægte vare, og vi er meget stolte af at have ham i vores klub. Vi diskuterer Morats fremtid Madrid i de kommende uger. Hvis det er muligt, vil vi gerne have ham til blive, siger direktøren.

Morata skiftede fra Real Madrid til Juventus i sommeren 2014, og har selv givet udtryk for, at han gerne vil blive i Italien.

Læs også: Her er fodboldstjernernes mærkeligste hobbyer