Juventus har ifølge italiensk medie, afsløret hvad de kræver for Alex Sandro. Det forventes at Chelsea stadig har interesse, i den velspillende brasilianer.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at Juventus har givet Chelsea et tilbud. Chelsea har nemlig jagtet Juventus-profilen Alex Sandro, i løbet af en længere periode. Nu er der så kommet nye informationer på bordet.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Juventus er ifølge mediet blevet klar, til at sælge Alex Sandro. De har samtidig også fortalt Chelsea, at de kræver omkring 375.000.000 kroner for brasilianeren. Juventus har nemlig allerede udset sig to mulige erstatninger, for Alex Sandro.

Den første er Manchester Uniteds iutalienske back Matteo Darmian. Den anden er Atletico Madrid-forsvarsspilleren Šime Vrsaljko. Dog understreger mediet samtidig, at de ikke forstår hvorfor Juventus pludselig har planer om at sælge Alex Sandro.

Den 26-årige Alex Sandro har i sin tid hos Juventus, vundet flere trofæer. Det er blevet til to Serie A-trofæer, og to Coppa Italia-trofæer og så en enkelt finalebillet til Champions League. Der tabte Juventus bare til Real Madrid.

Der er generelt bare stor tvivl om hvorfor Chelsea, viser så stor interesse i Alex Sandro. Eftersom at de har Marcos Alonso i truppen, og han er altså blandt Premier Leagues bedste venstrebacks.

Bliver Alex Sandro blot hentet til Chelsea, som reserve?

Calciomercato skriver samtidig at Antonio Conte for alvor kun har en venstreback, i Chelsea-truppen. Derfor forstår man stadig godt, grunden til at de viser interesse i Juventus-forsvarsspilleren Alex Sandro.

Men prisen på Alex Sandro er ret høj, såfremt at han blot bliver købt ind for at være reserve for Marcos Alonso. Alex Sandro vil formentlig også sørge for, at han sikre sig selv godt med spilletid før han skriver under på nogen kontrakt.

Læs også: Rooney i dårligt humør: City er ikke de bedste nogensinde – og sådan er det!