Foto: Alex Livesey/Getty Images

Foto: Alex Livesey/Getty Images

Sommertransfervinduet nærmer sig al med hast, og rygterne svirrer allerede om, at Juventus jagter Leicester-midtbanespilleren, N’Golo Kanté.

Juventus forventes at tabe Paul Pogba, der har været rygtet kraftigt væk fra klubben, når transfervinduet åbner til sommer, og man er derfor allerede nu på udkig efter en erstatning for den fysisk stærke og teknisk dygtige midtbanespiller.

Yaya Touré fra Manchester City siges at være et varmt emne for Juventus, men ifølge det italienske dagblad, Corriere dello Sport, så har man også fået øjnene op for N’Golo Kanté, der til daglig tørner ud for Premier Leagues førerhold Leicester City, som har været Premier Leagues helt store overraskelse i denne sæson, og som nu sidder på en førsteplads i den bedste engelske liga.

Læs også: Xavi afslører: Cristiano Ronaldo er IKKE den bedste spiller i El Clasico

Kanté har imponeret alt og alle med sine meget præcise afleveringer og sine fornemme præstationer, og blev da også belønnet, idet han fik sin første optræden for det franske landshold, da de mødte det hollandske, i gårsdagens venskabskamp, der endte med en 3-2 sejr til Frankrig. Her fik Kanté 44 minutter på banen, idet han blev indskiftet et minut inde i anden halvleg, og også for landsholdet viste han lovende takter.

For øjeblikket ser det ud til, at Leicester City kan se frem til Champions League-fodbold i den kommende sæson, hvorfor klubbens cheftræner, Claudio Ranieri, vil holde fast – med alt han har – på den unge midtbanespiller, som har været en af de vigtigste brikker i Leicester-puslespillet, der kan være fuldendt med et Premier League-trofæ til sommer.

Kanté blev hentet fra SM Caen i sommertransfervinduet og har siden optrådt hele 33 gange for Leicester City, og har kontrakt med den engelske klub frem til sommeren 2019.

Læs også: Ekspert: Liverpool-profil er det bedste indkøb i denne sæson