Xavi fortæller, at Cristiano Ronaldo er blandt de bedste spillere han har spillet mod i El Clasico, men understreger, at den portugisiske landsholdsstjerne bestemt ikke er den bedste. 

Af David Paris

Den tidligere Barcelona-spiller og anfører, Xavi, rangerer de bedste spillere han har spillet mod i de mange El Clasico-opgør, han har oplevet gennem sine 17 år på hjemmebanen Camp Nou.

Til den arabiske avis The New Arab fortæller den i dag 36-årige midtbanespiller, at det specielt er spillere fra før i tiden, der har gjort indtryk for den tidligere spanske landsholdsspiller. Xavi sagde:

“Masser af spillere, men dem, jeg kan ikke glemme er Ronaldo, “fænomenet”,  som han også bliver kaldt. Derudover er der også Luis Figo, Raul, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zidane og i de seneste år Cristiano Ronaldo og Mesut Özil.”

“Men den bedste ud af alle disse vil jeg sige, er Zidane og specielt Ronaldo, den brasilianske.”

Da han blev spurgt omkring den vildeste El Clasico-oplevelse, svarede han blot: “El Clasico er uden tvivl den mest spændende kamp i sæsonen, og en kæmpe oplevelse for en hver spiller. Jeg har masser af gode minder, men de to, der skiller sig mest ud, er de historiske kampe, da vi slog Madrid 5-0 og 6-2.”

Hvem synes du er den bedste spiller i El Clasico?

Læs også: Sky Sports: Arsenal enige med Gladbach om pris på eftertragtet midtbanespiller

Læs også: Merson: Smalling bliver bedre og bedre