Serie A-storklubben Juventus har flere kandidater i kikkerten, til at kunne overtage positionen fra Alex Sandro, som rygtes væk fra klubben. Mange forventer at Alex Sandro forlader den italienske storklub, for at skifte til Premier League.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at Juventus har spillere i kikkerten. Det hænger meget sammen med at brasilianske Alex Sandro fortsat rygtes meget væk fra den italienske storklub Juventus.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Det er primært de to Premier League-storklubber Chelsea og Manchester United, som viser stor interesse i den velspillende brasilianer. Juventus har ifølge mediet fundet kandidater til positionen både fra Serie A, men også fra andre europæiske ligaer.

Spillerne som rygtes mod den italienske storklub er Emerson Palmieri, Matteo Darmian, José Gaya, Jonas Hector og Thomas Meunier. Calciomercato skriver samtidig at Juventus jagter nye forstærkninger til begge back-positionerne.

Serie A-storklubben Juventus har også nogle spillere udlejet, og de vil måske hente et par spillere hjem igen. Så mediet understreger at der formentlig er to mulige udfald i løbet af transfervinduet.

Hvad gør den italienske storklub i sidste ende?

Enten så henter Juventus en eller flere udlejede spillere tilbage til klubben. Eller også så går de ud og sikre sig en eller flere af spillerne de har på deres ønskeliste. Dog er spillerne som de viser interesse i for det meste, ret dyre.

Derfor bliver det formentlig ikke nemt for Juventus at sikre sig en eller flere, af de spillere som tidligere blev nævnt. Manchester United-spilleren Matteo Darmian er ifølge mediet nok den spiller, som bliver nemmest at sikre sig for Juventus.

Eftersom at den italienske forsvarsspiller ikke spiller hos Manchester United. José Mourinho har nemlig gjort det tydeligt, at han ikke ligefrem ønsker at bruge Matteo Darmian og derfor kan de formentlig sikre sig Darmian billigere end forventet.

Læs også: Arsenal indleder forhandlinger med Sanchez-erstatning: Mødes med ham før Carabao Cup-semifinalen