Transfersagaen om Alexis Sánchez har fyldt meget i avisspalterne hen over de seneste par uger. Nu kan dog formentlig snart være slut. Chileneren bliver nødt til snart at bestemme sig for, om han vil have en fremtid på Emirates, Etihad eller et helt tredje stadion.

Foto: Girondins.com

Chileneren var sat på bænken til Arsenals semifinaleopgør mod Chelsea i Carabao Cuppen onsdag aften. Wenger afviste at forklare, hvorfor han havde gjort, som han havde gjort. Dog udtalte han, at det intet havde at gøre med de hændelser og rygter, der i øjeblikket florerer rundt omkring transfermarkedet.

Manchester City venter på, at Sanchez træffer sin endelige beslutning. Den tidligere Barcelona-spiller var også rygtet til Etihad i løbet af sommerens transfervindue, men den historie blev aldrig en realitet. Nu er Citizens dog parat til at betale i omegnen af 20 millioner pund for chileneren.

Sanchez’ kontrakt med Gunners udløber til sommer, og det er en kendt hemmelighed, at han før eller senere skifter Arsenal ud med City. Gabriel Jesus nylige knæskade har dog sat skub i forhandlingerne og indsatsen for at få Sanchez til Manchester.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

The Gunners forlanger i øjeblikket 30 millioner pund for offensivspilleren. En sum, City gerne vil imdøegå. Dog skal der være en erstatning på plads for Wengers mandskab, før et skifte kan blive en realitet.

Et par navne har floreret i den engelske presse på det seneste. Journalisten Gianluca di Marzio fra Sky Sports i Italien kan dog afsløre, at Arsenal har holdt møde med Bordeaux-spilleren Malcom og hans agent. Mødet skulle angiveligt have fundet sted i går, onsdag, da Arsenal mødte Chelsea i Carabao Cuppen.

Den 20-årige kantspiller, som har en tendens til at drøne langskud i kassen, er vurderet til at koste £45 millioner. Der bliver dog kamp om Malcoms underskrift. Både Tottenham og Manchester United skulle efter sigende være klar med et checkhæfte for at få fat i brasilianerens underskrift.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

Nedenfor kan du se hans flotte mål: