Den 26-årige hollandske midtstopper Virgil van Dijk, rygtes fortsat væk fra Premier League-klubben. Nu melder Juventus sig ifølge engelsk medie ind i kampen, om Southampton-stjernen.

Af Lasse D. Drescher

The Daily Mirror skriver nu at der fortsat er stor interesse i Southampton-stjernen Virgil van Dijk. Den 26-årige hollandske midterforsvar har tidligere været rygtet mod Chelsea og Liverpool. Nu meldes det at endnu en klub har meldt sig ind i kampen.

(Photo: Getty Images)

Den klub som har meldt sig ind i kampen om den velspillende hollænder, er den italienske gigant Juventus. Juventus har ikke rigtig formået at erstatte Leonardo Bonucci, som de noget overraskende solgte denne sommer.

Den italienske midtstopper skiftede til Serie A-konkurrenten AC Milan. Den italienske storklub stod klar med rigtig mange penge, og det var tydeligvis nok for Juventus. AC Milan har spenderet rigtig mange millioner, i løbet af hele sommeren.

Kan hollænderen blive en succes hos Juventus?

Det meldes samtidig at Andrea Barzagli som nu er 36 år gammel, og derfor er der tvivl om hvor længe italieneren kan blive ved. Derfor kan Virgil van Dijk formentlig også blive en stærk erstatning til Andrea Barzagli.

Læs også: Manchester City har fundet erstatning til skadesplaget kaptajn