Den 29-årige Juventus-spiller Juan Cuadrado forventes, ifølge Calciomercato at blive solgt denne sommer. Det er ikke lang tid siden at Juventus sikrede sig Cuadrado på en permanent aftale fra Chelsea, men nu forventes det at columbianeren forlader Juventus.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Goal skriver, at Juventus skulle være klar til at sælge en af de større profiler. Det er den 29-årige columbianer Juan Cuadrado, som kort efter at have underskrevet en permanent kontrakt, nu rygtes væk.

(Photo by Christian Petersen/Getty Images)

Det er ifølge det italienske medie fordi at Juventus-træneren Allegri, har planer om at hente en yngre forstærkning til Juventus. Det er Fiorentina-stjernen Federico Bernardeschi, som ifølge det italienske medie rygtes til Juventus.

Juan Cuadrado var udlejet til Juventus i to år, og så valgte Juventus at købe Cuadrado fra Chelsea på en permanent aftale. Det kostede omkring 150.000.000 kroner for den italienske storklub.

Er det en fair pris, for den 29-årige columbianer?

Det italienske medie skriver samtidig at Cuadrado ifølge Juventus, koster omkring 225.000.000 kroner, at hente væk fra den italienske storklub. Der meldes dog endnu ikke om nogle klubber, som viser stor interesse i Cuadrado.

Dog understreger mediet at der hurtigt vil komme kamp om den columbianske kantspiller. Cuadrado har nemlig vist hvad han kan, både hos Chelsea men for det meste hos Serie A-giganten Juventus.

Det forlyder sig ifølge Calciomercato, at Juan Cuadrado kunne have interesse i at spille i fransk eller spansk fodbold. Men at Premier League er det sted, som Cuadrado aller helst vil tilbage til. Mediet tvivler dog på at det bliver en tur tilbage til Chelsea.

Læs også: Chelsea forbereder bud på verdens måske bedste angriber