Den velspillende Juventus-profil Alex Sandro forventes ifølge italiensk medie, at underskrive en kontraktforlængelse med Juventus. Det forventes at kontrakten bliver underskrevet i den nærmeste fremtid.

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige Juventus-venstreback Alex Sandro har været yderst velspillende, og der har i en lang periode været interesse i brasilianeren. Det har primært været Premier League-storklubben Chelsea, som har forsøgt at hente Alex Sandro væk fra Juventus.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Det er det italienske medie som nu skriver, at det skifte formentlig ikke bliver til noget. Da det meldes at Juventus vil forsøge at forlænge kontrakten med den 26-årige brasilianske forsvarsspiller.

Det meldes at den italienske gigant ønsker at forlænge Alex Sandros kontrakt frem til 2022. Det forventes samtidig at Alex Sandro vil få en solid lønforhøjelse oven i. Hvor meget det er, melder mediet ikke noget om.

Kan bonusserne holde på den brasilianske forsvarsspiller?

Calciomercato skriver samtidig at der formentlig vil blive tilføjet nogle bonusser til Alex Sandros nye kontrakt. Det helt tydeligt at Serie A-storklubben ønsker at holde fast i den yderst velspillende Alex Sandro.

Læs også: PSG-profil rygtes mod den spanske gigant FC Barcelona