Den 26-årige Juventus-spiller Alex Sandro rygtes endnu engang mod Premier League-storklubben Chelsea. Det forventes ifølge Metro, at Chelsea vil byde en sidste gang på Alex Sandro, og håbe på Juventus lader Alex Sandro smutte.

Af Lasse D. Drescher

Det forventes ifølge det engelske medie Metro, at Premeir League-storklubben vil komme med et sidste bud på Juventus-forsvarsspiller. Der er tale om Alex Sandro, som i en længere periode har været jagtet af Chelsea.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Det er Chelsea som ifølge mediet, vil komme med et sidste bud på den brasilianske venstreback. Dog er det svært ifølge mange, at afgøre om Alex Sandro skal være en forstærkning til venstrebacken, eller om han er en direkte erstatning for Marcos Alonso.

Spanske Marcos Alonso har været yderst velspillende for Chelsea. Derfor forstår mange ikke at Conte vil hente så dyr en forstærkning som Alex Sandro, til Stamford Bridge. Brasilianeren Alex Sandro har samtidig været velspillende for Serie A-giganten Juventus.

De to velspillende venstrebacks er 26 år gamle, derfor kan det ikke være på det punkt at Alex Sandro er bedre end Marcos Alonso. Det vil som tidligere nævnt være meget dyrt for Chelsea, at sikre sig Alex Sandro.

Juventus-backen forventes at koste meget

Juventus-forsvarsspilleren forventes ifølge Metro at koste omkring 565.000.000 kroner, at hente væk fra den italienske storklub. Det forventes samtidig at Juventus formentlig vil gøre hvad de kan, for at holde fast i den 26-årige brasilianer.

Læs også: Bayern München spiller udlejes til Premier League-klub