Den brasilianske midtbanespiller Hernanes, har tilbragt mange sæsoner i italiensk fodbold. Han har spillet hos Lazio, Inter, og Juventus men nu går turen til kinesisk fodbold.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Fourfourtwo skriver at Serie A-giganten Juventus nu officielt udmelder, at de har solgt en spiller. Spilleren de har solgt er den brasilianske midtbanespiller Hernanes. Den 31-årige brasilianer er ifølge Fourfourtwo blevet soglt til den kinesiske klub Hebei China Fortune.

(Photo: Getty Images)

Hebei China Fortune betaler ifølge mediet omkring 90.000.000 kroner. Grunden til at Hernanes forlader Juventus, er formentlig manglende spilletid. Hernanes startede ud med at spille for det brasilianske hold Sao Paulo, der spillede Hernanes fem til 2010, og derefter fik Hernanes’s karriere lige et nyk op.

Hernanes skiftede i 2010 til Serie A-mandskabet Lazio, og der nåede Hernanes i løbet af fire sæsoner og spille 118 kampe, og scorer 33 mål. I 2014 tog den brasilianske midtbanespiller så turen videre til Inter, hvor det blot blev til en sæson fra 2014 til 2015. Blot 14 kampe for Milan-klubben, og så skiftede Hernanes i 2015 til Juventus hvor mange troede at han kunne blive en vigtig spiller, som kunne få sparket gang i karrieren igen.

Men det skete ikke rigtigt, så nu har Juventus valgt og sælge Hernanes videre, formentlig fordi de fik et godt bud fra den kinesiske klub.

Læs også: Chelsea vil hente tidligere flop tilbage til Stamford Bridge