Juventus-stjernen Leonardo Bonucci fastslår og afviser alle former for rygter, i et interview med La Stampa. Bonucci er tidligere rygtet mod Premier League-storklubberne Manchester City og Chelsea.

Af Lasse D. Drescher

Den yderst velspillende Juventus-stjerne Leonardo Bonucci er tidligere blevet rygtet væk fra den italienske storklub. Den italienske profil rygtes endnu engang mod Premier League, og det er Chelsea og Manchester City som stadig viser interesse.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Det italienske medie Football Italia, skriver at det forventes at Leonardo Bonucci bliver en meget dyr herre, at hente væk fra den italienske storklub. Den 30-årige Juventus-profil har dog for nyligt udtalt, at han ikke har de store planer om at forlade Juventus.

Leonardo Bonucci og Juventus-mandskabet var for nyligt deltagende i Champions League-finalen i Cardiff. Juventus tabte dog 4-1 til Real Madrid, og det var til stor skuffelse hos Juventus-spillerne.

Det forventes dog at hvis Bonucci skifter til en af Premier League-klubberne, så bliver det formentlig til Chelsea. Hvor Bonucci kan arbejde sammen med Antonio Conte igen. De har tidligere samarbejdet hos Juventus, og på det italienske landshold.

Bonucci afviser dog alle former for rygter, i et interview med La Stampa:

“Det er bare rygter og sladder. Det er journalisterne som har skabt alle rygterne.”

Leonardo Bonucci har i denne sæson været en af Juventus’s vigtigste spillere. Samtidig med at Bonucci uden tvivl, har været blandt verdens bedste forsvarsspillere.

Tilbage i 2009 skiftede den nu 30-årige Leonardo Bonucci, fra den italienske klub Bari til giganten Juventus. Det har uden tvivl været et godt skifte for italieneren, som har vundet mange pokaler og mesterskaber med den italienske storklub.

Læs også: United ultra tæt på svensker fra Benfica