Manchester United har i virkeligheden købt den ‘forkerte’ Sanchez. Det mener en tidligere Arsenal-spiller. De har nemlig fået fat i hans hemmelige tvillingebror.

Den tidligere Arsenal-spiller Alexis Sanchez har meget genstand for en del kritik siden skiftet til Old Trafford i vinters. Det har været tilfældet fordi han overhovedet ikke har levet op til det prisskilt som han har hængende om halsen. Hans form, gode driblinger og evner til at afgøre fodboldkampe på egen hånd, har ikke været til stede i den røde United-trøje. Det som ellers gjorde ham til en af de bedste Arsenal-spillere nogensinde.

Og denne forvandling har fået en tidligere fodboldspiller, Emmanuel Petit, til at komme med en sjov og meget anderledes udtalelse. Han beskylder nemlig Sanchez for at gemme sig. Og for at have United-træner Jose Mourinho få hans hemmelige tvillingebror til klubben. Og lade den gamle Sanchez være tilbage i Arsenal.

Derfor tog Pogba straffespark mod Leicester City – og ikke Sanchez

En sådan formskifte er nemlig ikke set magen til andre steder mener han. Tvillingebroren, der er dårlig til fodbold, skulle være købt af Manchester United, mens den egentlig Alexis Sanchez enten bare er tilbage i Arsenal. Eller ligger og slikker sol et andet sted på kloden.

En joke

Petit udtaler: “Træneren har sat ham på bænken. Selvom han er blandt de største stjerner. Det er et tegn. Den er helt galt med Alexis Sanchez’ tvillingebror. Haha ja, tvillingebror. Jeg mener, at han har fået sin tvillingebror til at spille for United. For det ligner overhovedet ikke den Sanchez vi så i Arsenal.”

“Det er bare ikke i orden for en spiller på hans niveau. Om lidt har han været et år i klubben. Og han har ikke stort set ikke præsteret. Det er bare ikke godt nok. Og jeg mener måske han skulle se sig om efter en anden arbejdsgiver. Det kan umuligt ende godt.”