Real Madrid har omsider fået lov til at udbygge Santiago Bernabeu, og det er en spændende ændring hovedstadsklubben vil give deres stadion.

Af Lasse D. Drescher

Real Madrid vil inden for den nærmeste fremtid udbygge Santiago Bernabeu. Real Madrid har endelig fået lov af byen, til at lave om på stadionet. Hovedstadsklubben vil nu have et overtrækkeligt overdække over stadion.

Real Madrids præsident Florentino Perez udtalte tidligere i dag, at byggeriet vil koste 2.976.360.000 at fuldføre. Byggeriet er sat til at starte til næste år. Samtidig med at der skal overdække over stadion, skal der også laves en ny facade til Santiago Bernabeu. Madrid-klubben regner med at byggeriet er helt færdigt i 2020.

Illustreret billede af hvordan Santiago Bernabeu skal se ud når byggeriet er færdigt.(Photo: Getty Images)

Illustreret billede af hvordan Santiago Bernabeu skal se ud når byggeriet er færdigt.(Photo: Getty Images)

Florentino Perez udtaler følgende til Dailymail:

“Vi kommer til og se en dramatisk ændring på Santiago Bernabeu. Stadionet er et af de vigtigste seværdigheder i byen, og vi vil gøre det til et af verdens aller bedste. Det skal også udtrykke styrke og størrelse.”

Dailymail fortæller at Madrid tidligere har forsøgt og få lov, til at udbygge Santiago Bernabeu. Det er dog først nu, at klubben har fået lov. Nyheden blev annonceret på et event, af Madrids borgmester Manuela Carmena.

Florentino Perez afslutter interviewet med følgende ord:

“Det vil stadig hedde Santiago Bernabeu, men det kan godt være der kommer et sponsor-navn ligesom de fleste andre stadioner i verden.”

Læs også: Spansk landsholdsstjerne klipper flaget af trøjen i vild nationalististisk gestuts