Den franske storklub PSG har ifølge italiensk medie store planer, om at sælge nogle spillere til januar. Det meldes at der er tale om at PSG vil sælge seks spillere til januar.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at den franske storklub PSG, har planer om at sælge en del spillere. Efter Neymar og Kylian Mbappé blev hentet til klubben i sommers, forventes det at PSG skal til at hente nogle penge tilbage.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Mediet skriver at spillerne som forventes at blive solgt er følgende. Angel Di Maria, Javier Pastore, Lucas, Hatem Ben Arfa, Thiago Silva og Julian Draxler. Det meldes altså at PSG vil forsøge at få solgt de seks spillere i løbet af januar.

Hvor meget kan PSG mon hive hjem på salg af spillere?

Der meldes dog ifølge mediet intet om hvad det forventes, at Paris Saint-Germain kan hente hjem på salg af de førnævnte spillere. Dog forventes det at der kan blive hentet en del penge i kassen, såfremt alle spillerne bliver solgt.

De spillere som formentlig kan sælges for mest er ifølge det italienske medie følgende spillere. Angel Di Maria, Julian Draxler og Thiago Silva.

Læs også: PSG’s vanvid: Cavani afviser at give Neymar straffespark