Af Anders Lang Jensen

Efter Edinson Cavani og Neymars sammenstød forleden vedrørende straffespark for det franske storhold, forsøger PSG at løse problemet.

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Den nyindkøbte Neymar trådte hen mod Cavani, der var ved at gøre klar til at sende skuddet af sted fra pletten. Her forsøgte den brasilianske stjerne at overtale Cavani til at måtte skyde, men den tidligere Napoli-angriber afviste blankt Neymar. Cavani brændte sparket i kampen mod Lyon.

Ifølge flere kilder har den franske ledelse tilbudt Cavani et beløb på 7,5 mio. danske kroner for at give den nye stjerne i Paris Neymar tjansen som skytte af denne disciplin. En helt igennem grotesk situation der er opstået i det franske.

Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Men det er ikke afslutningen på straffesparksdramaet. Cavani har ifølge nye oplysninger afvist tilbuddet fra den franske storklub. Ifølge den franske avis, El Pais, har den uruguayanske angriber afvist at modtage penge fra klubben.

Cavani ønsker altså fortsat at tage skuddene fra 11-meterpletten for holdet på Parc des Princes. Angiveligt var de to offensivstjerner nødt til at skulle holdes fra hinanden efterfølgende i omklædningsrummet. Hele situationen udspillede sig efter kampen mod Lyon den 18. september.

Photo by Aurelien Meunier/Getty Images

Præsidenten i den franske rigklub, Nasser Al-Khelaifi, har ifølge avisen brugt den seneste uge på at snakke med Cavani omkring situationen, og det er altså i disse samtaler, at beløbet er kommet på bordet fra præsidentens side.

Den brølstærke angriber og hans seneste beslutning har ikke vakt tilfredshed hos Neymar, der kom til fra spanske FC Barcelona denne sommer. Angiveligt er han sur på Cavani over valget, og der skal uden tvivl tages en ny snak, så offensiven i PSG kan spille videre uden problemer internt.