Den belgiske landsholdspiller, Kevin De Bruyne, kan snart være fortid i Wolfsburg. Manchester City har angiveligt afgivet et bud i omegnen af 550 millioner kroner, som Wolfsburg kan have svært ved at afslå.

De Bruyne har i løbet af hele sommeren været rygtet væk til City, men nu spidser det til og transferen kan blive en realitet inden for få dage. Den 24-årige belgier har i løbet af de seneste år etableret sig som en kæmpe stjerne i Bundesligaen, og det har gjort ham til et stort transferemne i dette transfervindue. De Bruyne kom til Wolfsburg i januar 2014 fra Chelsea for 180 millioner kroner, da han ikke kunne etablere sig på det engelske hold.

Læs også: Klubberne jagter ham: Forlader Højbjerg Bayern?

Mon ikke Chelsea fortryder at have sluppet guldfuglen nu især med tanke på, at han med stor sandsynlighed ender hos mesterskabskonkurrenterne fra Manchester City. Wolfsburg mister en stor stjerne, men de kan glæde sig over, at de på blot halvandet år har formået at få næsten 400 millioner kroner mere får De Bruyne, end det de købte ham for!

Kevin De Bruyne strålede under VM i 2014, og har også etableret sig som en stor stjerne på det belgiske landshold, hvor han sammen med Hazard og co. kan skabe et rigtig stærkt landshold, der kan ende med at kæmpe med om VM- og EM-titler i de kommende år.

Læs også: 9 mål Ronaldo vil nå på 9 måneder

Manchester City har tydeligvis stor ambitioner i denne sæson, hvor man allerede har brugt næsten en halv milliard kroner på det engelske stortalent Raheem Sterling. Man råder i forvejen over Sergio Agüero, Yaya Toure og David Silva. Det har set rigtig godt ud for holdet i starten af denne sæson, hvor det er blevet til 3 sejre ud af 3 mulige i Premier League, og hvis De Bruyne ender i City, kan de få et uovervindeligt hold!