Real Madrid er angiveligt ved at forberede sig på en tid uden den berømte offensive trio, BBC, som består af Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Karim Benzema. 

AF KRISTIAN PARIS

Det er bestemt ikke hvem som helst som den spanske hovedstadsklub i tankerne som trioens afløser. Det er etablerede navne, der bestemt er lige så farlige som de tre førnævnte herrer.

Den spanske avis Marca skriver, at BBC meget snart kan være fortid i Madrid, eftersom præsident Florentino Perez ser begyndelsen på en ny æra for holdet, der bestemt har haft sine problemer i denne sæson.

Men med udskiftningen af de tre erfarne herrer med nogle andre, yngre og mere ivrige, kan det hele vende for klubben.

Faktisk er det på seneste rygtes, at Barcelonas tidligere superstjerne, Neymar, er ekstrem højt på præsidenten på Santiago Bernabeu.

Den brasilianske landsholdsspiller er tiltænkt en hovedrolle blandt de spillere, der skal overtage efter BBC, og påbegynde en ny æra for den spanske storklub.

Han får selskab af de to superstjerner fra henholdvis Chelsea og Bayern München, Eden Hazard og Robert Lewandowski.

Det er der bestemt nogle problemer ved. For det første er det meget usandsynligt, at hverken Chelsea eller PSG vil slippe deres absolut bedste spillere uden at få vanvittig mange penge for dem… men det umulige er jo før sket.

Derimod er Lewandowski nok den spiller, der er tættest på at blive en del af Real Madrid truppen. Længe har den polske landsholdsspiller spillet stabilt i den tyske Bundesliga, mens Reals egen topangriber, Benzema, simpelthen ikke har lavet nogle mål – og det er stort problem for en spiller, der er angriber i selveste Real Madrid.

Derudover er portugiseren længe blevet rygtet sammen med kongeklubben – dog vil vi ikke se polakken skifte til det varmere land mod syd, hvis ikke de får absurd mange penge for ham.