Af Anders Lang Jensen

Franske Paul Pogba er en heftigt diskuteret herre den senere tid, eftersom en række dårlige præstationer for United har fået folk til at sætte spørgsmålstegn omkring midtbanemandens fremtid i klubben.

Pogba United

Photo: Getty Images

Nu er der interessant nyt omkring den franske stjerne. Januars transfervindue er ikke kendt for at blæse fodboldverdenen omkuld af store handler, men netop sådan én kunne Pogba have været en del af.

Henrikh Mkhitaryan og Paul Pogba fra Manchester United til Manchester City? Det ville have været nogle yderst opsigtsvækkende handler, og det kom heller ikke til at ske. Ikke desto mindre blev de to spillere i januars transfervindue tilbudt til Manchester City.

Pep Guardiola fortalte på et pressemøde tidligere i dag, at Mino Raiola, der er agent for både Henrikh Mkhitaryan og Paul Pogba, var klar til at sende de to spillere i hænderne på Premier Leagues førerhold.

Gigantklub henter Eriksen: Tottenham har allerede fundet afløser

”For to måneder siden tilbød han mig Mkhitaryan og Pogba”, sagde Pep Guardiola ifølge the Guardian. Den spanske manager var dog ikke interesseret, og han fortæller, at han sagde nej til Mino Raiolas tilbud. ”Jeg sagde nej. Vi har ikke penge nok til at købe Pogba, fordi han er så dyr”, lød det.

Paul Pogba forblev i Manchester United, mens Henrik Mkhitaryan indgik i en byttehandel med Alexis Sánchez, og nu spiller armeneren for Arsenal. Siden vintertransfervinduet lukkede, har særligt Pogba gjort sig bemærket i det engelske.

Franskmanden har spillet utroligt langt under vanligt niveau, og spørgsmålet er klart omkring den tidligere Juventus-stjerne. Er det en eventuel monstertransfer i januar, som har flyttet fokus for den franske midtbanestjerne?

Anfield-chok: Liverpool-stjerne ude resten af sæsonen