Lazio-profilen Sergej Milinković-Savić rygtes væk fra den italienske storklub. Der er nu tre europæiske storklubber som viser interesse, i den serbiske Lazio-profil.

Af Lasse D. Drescher

Den 22-årige Lazio-profil Sergej Milinković-Savić rygtes endnu engang væk, fra den italienske storklub.  Der er nemlig interesse i den unge serber, fra tre europæiske storklubber. Lazio får formentlig svært ved at holde fast, i den serbiskemidtbanespiller.

(Photo by Marco Rosi/Getty Images)

Det tre klubber som viser interesse i Milinković-Savić er Real Madrid, Manchester City og Paris Saint-Germain. Sergej Milinković-Savić har spillet 20 kampe for Lazio i denne sæson, og det er blevet til syv scoringer og to assist.

Lazio har dog sat et voldsomt højt prisskilt på den unge serber, og der er tvivl om hvor vidt klubberne ønsker at betale den forventede sum. Prisen ligger ifølge Calciomercato på omkring 750.000.000 kroner.

Serie A-storklubben er tilbage i toppen af ligaen, og derfor er der tvivl om Milinković-Savić egentlig ønsker er exit. Sergej Milinković-Savić får meget spilletid hos Lazio, og de er på tredjepladsen i ligaen.

Så derfor er en årsag til et muligt skifte, formentlig ikke at Lazio ikke er en god nok klub. Fordi den som sagt er kommet med i toppen af italiensk fodbold igen, specielt i denne sæson.

Er de europæiske muligheder for små til den serbiske profil?

Calciomercato melder dog samtidig at Lazio formentlig ikke er en klub som vi kommer til at se, i slutspillet af Champions League. Det er sådanne muligheder som den unge serber vil kunne få med klubber som Real Madrid, Manchester City og PSG.

Sergej Milinković-Savić slog tilbage i sæsonen 2014-2015 igennem hos det belgiske hold Genk. I 2015 tog serberen så skiftet til den italienske klub Lazio, hvor han nu er blevet blandt de største stjerner i klubben.

What: Nu melder ny storklub sig på banen i jagten på Sanchez – derfor er den mere attraktiv end de to Manchester-klubber