Chelsea er parate til at forhindre Manchester Uniteds transferplaner om at hente chilenske Alexis Sánchez. Således skriver Sky Sports, at Chelsea er villige til at afgive et sent bud på Arsenal-stjernen.

Conte er besat af Alexis Sanchez, som han har set aktion som træner i Serie A og Premier League.
Foto: Darren Walsh/ Chelsea FC via Getty Images

En aftale mellem Alexis Sánchez og Manchester United ser unægtelig ud til at være lige oppe over. Flere franske kilder påstår nemlig allerede, at Arsene Wenger og Arsenal allerede har accepteret et bud på Arsenal-stjernen, og at det bud skulle være afgivet af Manchester United.

Henrikh Mkhitaryan forventes at være tungen på vægtskålen, og han skifter Manchester United ud med Arsenal i en historisk byttehandel, hvor Arsenal samtidig får en god portion penge for den tidligere Udinese-spiller.

Alt var timet og tilrettelagt, ville Egon Olsen have sagt, hvis han stod i spidsen for Manchester United. Der er dog bare lige en forhindring i forhold til det afgørende rykind. Chelsea har ud af det blå meldt sig på banen.

Læs også: Her er afsløringen: Derfor skifter Naby Keita til Liverpool i dette vindue

Antonio Conte har angriberen højt på sin ønskeblok, og afslørede sidste fredag, at han forsøgte at hente Sánchez til Juventus dengang han spillede for Udinese i Serie A, og Conte var træner for Den Gamle Dame.

Det er immervæk noget tid siden, men Conte er stadig lige så opsat på at få Arsenal-stjernens kvaliteter vævet ind i Chelsea-truppen.

Chelsea har stadig til gode at afgive et formelt bud på Sanchez. I et historisk vingesus kan det dog nævnes, at London-klubben plejer at være smarte i forhold til udmeldinger i transfervinduet, og ofte kommer lige i sidste øjeblik, når der skal laves en god handel.

Hvor meget Chelsea vil tilbyde den chilenske superstjerne i løn, og om de kan følge med Manchester United er dog endnu uvist.

De har dog en markant fordel. Alexis Sánchez behøves nemlig ikke flytte, såfremt han beslutter sig for at skifte Arsenal ud med Chelsea. Begge klubber som bekendt hører hjemme i den engelske hovedstad.

Læs også: Lækket: Lukaku har afsløret stor transfer – se hans slettede billede på Snapchat