Liverpool har afgivet et bud i omegnen af 51 millioner pund. Buddet er kommet til Leipzig, der råder over en vis Naby Keita. Skiftet ville i første omgang officielt træde i kraft den 1. juli i år. Men Coutinhos afgang til Barcelona har fået Liverpool op af stolen.

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Der skal bruges en dygtig midtbanespiller her og nu, og derfor ønsker man at fremskynde transferen.

RB Leipzig har hele tiden gået i troen om, at deres guldklump, Keita, først ville forlade deres klub ved denne sæsons slutning. Men situationen har taget et dramatisk twist, og de ansvarlige folk på Anfield løber lidt hurtigere end normalt i øjeblikket. De kæmper nemlig for at få detaljerne i plads i forhold til en erstatning for Philippe Coutinho, der i weekenden skiftede Liverpool ud med Barcelona.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Et firma, der går under navnet ’NK8 Limited’ har angiveligt slået sig ned i Liverpool ifølge det britiske virksomhedsregister. To personer er blevet registreret som ejere, og det drejer sig om Naby Keita, samt Björn Alexander Bezemer.

Billedet stammer fra det britiske virksomhedsregister. Foto: Daily Express

Den pålidelige, tyske fodboldekspert, Raphael Hönigstein, skrev følgende på Twitter: ”Interessant. Det er legitimt.”

Den engelske journalist Chris Williams tweetede også. Han skrev: ”Informationer tæt på RB Leipzig fortæller, at Naby Keita er Liverpool-spiller fra på søndag.”

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

Leipzig spiller mod Schalke på lørdag. Det kan blive Keitas sidste kamp i aktion for den Red Bull-finansierede klub.

Træner for klubben, Ralph Hasenhüttl, håber dog – forståeligt nok – på, at Keita vil blive hos Leipzig. I hvert fald indtil sommeren, hvor aftalen oprindelig skulle træde i kraft.

”Han spiller i weekenden mod Schalke 04. Forhåbentlig gør han det godt. Det er det eneste, jeg bekymrer mig om i øjeblikket”, fortalte Hasenhüttl i et interview med tysk tv fredag aften.