Ups. Romelu Lukaku spiller til daglig i Manchester United. Måske bør han koncentrere sig mere om fodbolden, for hans billede på Snapchat har afsløret en kæmpetransfer. Han kan simpelthen bare ikke holde det hemmeligt mere.

Så skete det, vi alle ventede på. Alexis Sánchez skifter til Manchester United. Det mener mange fodboldeksperter, og det mener Romelu Lukaku også. På Snapchat afslørede han i går, at han ser frem til at møde sin nye holdkammerat for første gang. Der var dog bare lige et enkelt problem. Skiftet er ikke officielt endnu.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

Derfor skyndte en masse brugere på de sociale medier at dele Lukakus bommert. Billede viste et chilensk flag og en rød djævel. Alt sammen tyder det på, at Alexis Sánchez er på vej til Manchester United.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Fans af The Red Devils kunne ikke skjule deres begejstring på Twitter. Express Sports skriver da også, at Alexis Sánchez er på vej til United inden for de næste 48 timer. Chileneren kan se frem til en ugeløn på £350.000 (2.940.000 kroner).

Nedenfor kan du se det billede, der blev slettet hurtigere, end det blev lagt op.

Mange Twitter-brugere var dog hurtige. Det ser nemlig ud til, at billedet tilsyneladende er falsk. Lukakus Snapchat-profil har nemlig brugernavnet ’Romelu.Lukaku10’, mens brugeren som lagde billedet op på det sociale medie har brugernavnet ’rLukaku9’.

Romelu Lukaku har været en vigtig mand på Old Trafford, siden skiftet til Manchester United i juli 2017.

Læs også: 3.700.000.000: Manchester United henter verdensstjerne og smadrer transferrekorden

Ligeledes har chilenske Alexis Sánchez også spillet en afgørende rolle for Arsene Wengers mandskab. Det var formentlig gået omend endnu dårligere, hvis ikke det havde været for chilenerens åbenlyse kvaliteter.

Læs også: VIDEO: Dommer sparker til spiller – og udviser ham!