Manchester United øjner en sensation handel. De vil nemlig hente Paris Saint-Germain stjernen, Neymar. Det skriver flere medier, heriblandt Metro.

Neymar sprang i august sidste år transferrekorden, da han skiftede til PSG. Foto: Aurelien Meunier/Getty Images

Den 25-årige Neymar brød sidste sommer alle rekorder, da han skiftede til PSG fra Barcelona i en handel. En handel, der beløbede sig op til 1,6 milliarder kroner.

I denne sæson er det blevet til 20 mål i hans første 22 optrædener i den franske hovedstad, hvilket må siges at være godkendt.

Det forstås, at Real Madrid skulle være opsatte på at hente den brasilianske superstjerne tilbage til Spanien, men La Liga-giganterne vil møde hård modstand fra United, der bestemt ikke giver sig uden kamp.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Le 10 Sport skriver, at The Red Devils er villige til at afgive et bud på 500 millioner euro (3,7 milliarder kroner) i forsøget på at lokke verdensstjernen til Old Trafford.

En sådan transfer vil fuldstændig smadre den gamle transferrekord, som også var historisk høj.

Endnu engang ser det ud til, at det bliver Neymar, som atter sætter utopiske højder, når det kommer til beløbets størrelse.

Ed Woodward er opsat på at hente en verdensstjerne til United i slutningen af denne sæson. Der har også været verserende ryger om Antoine Griezmann, der nævnes som en spiller, der er i klubbens søgelys.

Læs også: Her er afsløringen: Derfor skifter Naby Keita til Liverpool i dette vindue

Griezmann var lige på vippet til at skifte til Red Devils i sidste sommer. En karantæne, der bevirkede, at hans klub, Atletico Madrid, ikke kunne handle på transfermarkedet gjorde dog, at franskmanden forblev loyal mod den spanske klub.

Det forstås, at United vil tilbyde Griezmann en ugeløn på £300.000 (252.000 kroner). Angiveligt kræver den franske landsholdsspiller dog £400.000 (336.000 kroner), såfremt skiftet skal blive en realitet.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub