I aften spilles anden omgang af Champions league opgøret mellem Arsenal og Monaco. Første omgang fandt sted på Emirates i London, hvor man roligt kan sige, at Monaco gæstede Arsenal med stil. Det blev til en 1-3 sejr på udebane mod et Arsenal hold, der efterfølgende helst ville glemme alle 95 min. Som Arséne Wenger så fint siger det: “Nogen gange vil livet byde på store fejltagelser”. Der er ganske enkelt nogen kampe man bare skal videre fra og det må kampen d. 25 februar betegnes som.

464312914

Monaco manager frygter et stærkt Arsenal hold

Monaco mangeren, Leonardo Jardim, ligger i sin udtalese, før dagens kamp, vægt på, at det ikke var en let sejr i London. Han siger derimod, at Monaco truppen havde en perfekt kamp og tilføjer, at aftens kamp uden tvivl, vil være den sværeste i sæsonen hidtil.
“Når du spiller mod et hold som Arsenal, skal der være konstant fokus” siger Jardim, som mener, at hans trup altid har været strækeste mod de engelske hold i CL.

ARSE_PIX

Wenger tror på Miraklet

Arséne wenger’s spiller tror på, at de tre nødvendige mål i aftens kamp er mulige og det samme gør Wenger selv. “Jeg føler mig sikker. Vi vil vise et nyt ansigt. Vi har alle statistiker imod os, men vi vil modbevise dem. ” Arsenal har brug for den positive indstilling og selvtidliden, hvis de vil videre i Champions League. Wenger ligger vægt på dette: “Hvis vi ikke troede på os selv, var vi ikke mødt op.”
Flere hjemmesider spår at Giroud får en chance for at rette op på de utallige afbrændte chance i London med en plads fra start, og at Wellbeck formentlig begynder på bænken.

Arsenal vs. Monaco – 10 hurtige

1. De seneste 11 gange Arsenal har spillet i Frankrig har de været ubesejret.

2. Arsenal har ikke nået til kvartfinalerne i CL siden 2011

3. Hvis Monaco score i aften, har de fordoblet deres målscore i CL fra sidste år

4. Monaco’s forsvar er en europa bedste for tiden

5. Arsenal har vundet de sidste 12 af deres 14 kampe

6. Der er endnu ikke blevet scores mod Monaco på deres hjemmebane i CL i år.

7. I de senste 7 Europa kampe er der kun scoret 2 gange mod Monaco

8. Monaco har ikke tabt på hjemmebane 3-0 siden 1995

9.  Olivier Giroud fra Arsenal har  i gennemsnit scoret 0,43 mål pr kamp i Arsenal

10. Monaco har vundet de sidste to opgør mod Arsenal – Begge gange i London.