Tottenhams cheftræner, Mauricio Pochettino, har afvist rygterne om, at Harry Kane er blevet dårlig. Den argentinske træner mener således, at når en angriber ikke scorer, er folk desperate efter at finde ud af hvorfor.

af: Emil Plovgaard

Argentineren er ligeledes overbevist om, at Kane snart finder tilbage til sin gamle form. Kritikken kommer, efter den engelske angriber blot har scoret to gange i de seneste fire kampe i denne sæson.

Selvom det for nogen kan virke som en udmærket kritik, har Kane været udsat for hård kritik af mange forskellige personer.

Den 25-årige angriber har blot scoret to gange i seks optrædener for både klub- og landshold i indeværende sæson.

Pochettino afviser dog ethvert rygte om, at Kane skulle være træt over for Sky Sports.

– Jeg mener, han er klar. Jeg læser og lytter ikke til, hvad medierne skriver. For mig er der ikke nogen tvivl om, at han er en af de bedste angribere i verden.

– Et spørgsmål om tid, før han begynder at prikke dem ind 

– Når en angriber ikke scorer mål, bliver man altid nødt til at finde en grund til, hvorfor det ikke sker, men jeg mener, han er kampklar. Det er blot et spørgsmål om tid, før han begynder at prikke dem ind.

– For os er Harry Kane meget vigtig. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han er en af de bedste spillere i England og i Europa, afslutter Tottenham-træneren.

Tottenham går en spændende uge i møde, hvor de skal møde både Liverpool og Inter Milan. Første kamp er mod The Reds, som i denne sæson har opnået maksimumpoint, og blot lukket et enkelt mål ind.

LÆS OGSÅ: Asensio: Sådan sagde jeg farvel til Cristiano Ronaldo