af: Emil Plovgaard

Harry Kane fortæller, at England kan blive inspireret til at vinde VM i Rusland på grund af Liverpools imponerende indsats i Champions League.

England Kane

Tottenhams engelske angriber, Harry Kane, fortæller, at England kan tage inspiration med videre fra Liverpool-lejren. The Reds har i denne sæson nået frem til finalen i Champions League, og den fightervilje kan The Three Lions gøre brug af, mener Kane.

Kane, som tirsdag blev bekræftet som værende Gareth Southgates kaptajn til slutrunden, er velvidende om, at andre landshold også har hænderne fulde af talent.

Liverpool havde i første omgang problemer med en relativ nem gruppe i Champions League, men sidenhen bød man op til dans med en attraktiv og offensiv spillestil. Nu er man i finalen, og det har inspireret Kane.

– Jeg tror, vi kan vinde VM. Vi er nok ikke favoritter til at vinde.

Avis: Liverpool-skifte er 99 procent sikkert

– Vi ved godt selv, at vi ikke er favoritter, men hvis man kigger på Liverpools sæson for eksempel, så havde ingen regnet med, at Liverpool ville stå i Champions League-finalen, og det gør de alligevel.

– Der har ikke været et lige så godt hold på engelsk jord, siden Manchester United under Sir Alex Ferguson-tiden.

– Det er ikke nogen undskyldning, at vi har et ungt hold. Faktisk kan det være en positiv ting for os. Jeg tror på, at vi kan vinde slutrunden, og det er det, vi vil forsøge at gøre. Alt andet er ikke godt nok, faktisk.

VM-slutrunden i Rusland fløjtes i gang, når værtsnationen, Rusland, tager imod Saudi-Arabien. Englands første kamp er mod Tunesien fire dage senere.

Ekspert: Derfor har Klopp tabt så mange finaler – og derfor ændrer det sig i Kiev på lørdag