Den franske angriber Karim Benzema har slået en rekord af de helt store i Real Madrid. Indtil nu har det været superstjernen Cristiano Ronaldo der har haft den, men han skiftede i sommer den spanske hovedstad ud med Juventus i den italienske Serie A. Og derfor har andre Real Madrid-spillere nu chancen for at få rekorden – uden konkurrence fra den portugisiske landsholdsstjerne.

Det skriver det engelske medie Goal.com.

Lørdag mødte titelaspiranterne fra Madrid Leganes i en kamp i La Liga. De vandt komfortabelt med 4-1 og Karim Benzema scorede. Og det er netop den scoring, der gør, at Benzema har skrevet sig ind i historiebøgerne – over Cristiano Ronald. Scoringen mod oprykkerne gør ham nemlig indehaver til den spiller i Real Madrid i nyere tid, der har scoret mod flest andre LA Liga-mandskaber.

Leganes var Benzemas 33. Ronaldo nåede kun at score med 32 hold i sin tid i klubben. Af den grund er det altså Karim Benzema, der fører den liste lige nu.

I La Liga-regi, så er det, ikke overraskende Lionel Messi, der fører den samlede liste. Han har scoret mod hele 36 forskellige La Liga-klubber. Lige efter ham kommer Athletic Bilbao-angriberen Aritz Aduriz med 35 forskellige klubber. Og den tidligere Real Madrid-spiller Raul har også 35 klubber til sit navn.

Den tidligere Barcelona-stjerne Julio Salinas har fået netmaskerne til at blafre mod 34 forskellige klubber. Først herefter kommer Benzema, der har skrevet sig ind i historiebøgerne sammen med andre angribere som Hugo Sanchez og Raul Tamudo. Bagefter kommer Ronaldo så  med 32. Haha.

Benzema-erstatning i kikkerten: PSG-stjerne kan komme til Madrid

Derudover er Karim Benzema den nuværende topscorer i La Liga med fire mål. Det ser ud til at køre for ham under den nye træner, Julen Lopetegui, der virkelig har formået at få franskmanden i målform.