Det er nu det sker, skriver den italienske fodboldjournalist Emanuele Giulianelli på sin Twitter profil:

Karim Benzema handel

Der er flere rygter om hvilke klubber, der er interesserede i den fransk-algeriske angriber. I følge Giulianelli er Arsenal FC den absolut største favorit til at købe  den alt for ofte bænkede Real Madrid stjerne. Ifølge Giulianelli har Arsenal et bud på 45 millioner engelske pund parat. Det svarer til 470 millioner danske kroner. Karim Benzema er en meget eftertragtet spiller, men det er langt fra nok i Real Madrid. Usikkerheden ved at være i start 11’eren intensiveredes allerede under José Mourinho, da han var træner i Real Madrid, der udtalte til Pressen:

“Benzema bør allerede vide at han er en ekstremt talentfuld spiller, men han bør også vide, at det i sig selv ikke er nok.”

Under Mourinho blomstrede Benzema op og kom til at indtage en vigtig rolle hos Los Blancos, men med en række svære og tilbagevende skader faldt Benzema igen fra tinderne, mens han skulle konkurrere mod figurer i Real Madrids offensiv som Higuain, Ötzil, Adebayor og senere Gareth Bale, Isco, Toni Kroos, James Rodrigues og naturligvis Ronaldo.

På næste side kan du se en factbox om Karim Benzema og fanudstyr: