Det er et under at Karim Benzema ikke er med til VM. Den franske landstræner Didier Deschamps mente simpelthen ikke, at Real Madrid-angriberen var god nok. Om det er den rigtige beslutning vil vi lade være op til enkelte. Og har du ikke taget stilling til det endnu, så kan du lade sig inspirere af Zlatan Ibrahimovics holdning. Karim Benzema skulle nemlig være med uanset hvad. Også hvis det betød, at det franske fodboldforbund blev nødt til at foretage en drastisk beslutning. Nemlig at fyre træner Deschamps.

Den tidligere PSG- og Manchester United-angriber, Zlatan Ibrahimovic mener ikke, at det er iorden, at den franske landstræner Didier Deschamps ikke har udtaget 28-årige Karim Benzema til VM-slutrunden i Rusland. For selvfølgelig skal en så stor fodboldspiller være med til en af verdens største fodboldbegivenheder. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Stærke udtalelser fra Kong Zlatan

Zlatan Ibrahimovic, der selv takkede nej til at spille for det svenske landshold under slutrunden siger følgende om udeladelsen af Karim Benzema:

“Ifølge mig, så er det ikke normalt, når Benzema ikke er på landsholdet. Han skal være der. Han er en af verdens bedste spillere. Han har vundet Champions League i denne sæson og været en vigtig del af Madrid-holdet. Der er ikke en ting han ikke har opnået med sit klubhold. Hvad mere skal der til? Han spiller fast for Real Madrid.”

Benzema spiller lige nu for Real Madrid, men det er ikke sikkert han gør det efter sommerferien. Læs det hele lige her. 

“Hvis det er fordi træneren siger, at Benzema ikke er god nok, så skulle han fyres og Benzema skulle udtages igen. Det er let nok. Beslutningen er let nok. Det er latterligt og jeg synes at det er tarveligt. Benzema er en vinder. Og det har det franske landsholds brug for.”