Af Anders Lang Jensen

Franske Karim Benzema har ikke ligefrem leveret verdensklasse-niveau for spanske Real Madrid i den senere tid, men at angriberen nu bliver sat i forbindelse, med noget af en transfer må dog ses som en overraskelse.

Specielt i denne sæson har franskmanden leveret helt væk, fra dét niveau han til tider har vist for den spanske hovedstadsklub. Klubber i den engelske Premier League som Arsenal og Chelsea er tidligere blevet sat i forbindelse med Benzema, men det er langt denne klasse, som rygtes i dag.

Angiveligt skulle den engelske klub West Ham være opsatte på at hente Real Madrid-angribere til London Stadium, hvor The Hammers huserer på hjemmebane i den engelske hovedstad. Det er det spanske medie Diario Gol, som melder historien.

Den 30-årige angriber har fået smækket et prisskilt på omtrent 500 millioner danske kroner på sig af præsidenten Florentino Perez i Real Madrid. Ingen klub har dog vist interesse overhovedet med denne pris på en særdeles uskarp angriber, som samtidig går ind i sin sidste periode af fodboldkarrieren.

LÆS: Mesterskabsplaner: NU vil Liverpool hente disse stjerner!

West Ham kæmper for livet i den engelske Premier League sammen med en række andre bundklubber, og hvis klubben ender med at redde sig fra en truende nedrykning, vil West Ham United gå efter den franske angriber.

Ifølge mediet vil englænderne gerne smide den omtrent 500 mio. danske kroner efter Benzema, som de føler, kan gøre holdet markant bedre og sende dem tilbage til den øverste halvdel i den intense og benhårde Premier League.

Pengene i det engelske er steget mange til hovedet, og en eventuel handel mellem én af verdens måske største klubber, som Real Madrid og en absolut nedrykningstruet klub i Premier League, vil blot være et bevis på den markante økonomi selv de dårligste engelske klubber har fået i hænderne.

LÆS: Spilleren alle vil have afviser andre topklubber: Han VIL til Liverpool