Anders Lang Jensen

Hos de engelske topklubber udspiller der sig en stor transferkæmp i de engelske medier. Alle top 6-klubber i Premier League har økonomien til at satse stort på nye spillere og en indædt transferbattle om unge stjerner.

Navnet er Ryan Sessegnon, der tørner ud for engelske Fulham i Championship. Den blot 17-årige venstrekant er et af de allervarmeste navne på transfermarkedet, og specielt i den engelske Premier League ligner Sessegnon en fremtidig topspiller.

Den unge alder til trods er den purunge spiller en profil for Fulham i Championship-rækken, og præstationer har vakt opsigt fra de største klubber i verdens bedste fodboldliga. Tottenham, Manchester United, Chelsea og Manchester City er alle brændt varme på profilen.

Men ifølge den engelske avis Daily Express ser det derimod ud til, at det er Liverpool, som ligger i front i jagten på den 17-årige Ryan Sessegnon. Avisen beretter, at flere kilder tæt på spilleren selv melder om en drøm, om et skifte til Liverpool og Anfield for den unge englænder.

Ryan Sessegnon skulle have været en stor fan af klubben på Anfield som barn, og derfor er det en drengedrøm, som kan blive en realitet at spille under tyske Jurgen Klopp hos den engelske storklub.

Hele 34 kampe har englænderen spillet i denne sæson for klubben Fulham, og i en alder af de blot 17 år er Sessegnon en fast bestanddel af Fulham-holdet og er allerede en bærende kræft. Han har hjulpet London-klubben med at ligge til en playoff-plads i Championship.

Det betyder, at Fulham kan ende med at rykke op til det fineste selskab i næste sæson nemlig Premier League. Ifølge avisen vil Sessegnon gerne blive hos Fulham og spille med klubben i den bedste engelske række. Ender det derimod ikke med en oprykning, ligner en fremtid på Anfield noget, der meget vel kan blive en realitet til sommer.

Læs også: Mesterskabsplaner: NU vil Liverpool hente disse stjerner!