Manchester Citys nyindkøb, Raheem Sterling, annoncerede tidligere på sæsonen, at han ville vise Liverpool-fansene, at skiftet til den blå del af Manchester var en god idé. Det har han inderligt fortrudt.  

Raheem Sterling skiftede til Manchester City fra Liverpool i sommerens transfervindue på en rekordsum, der gjorde ham til den dyreste engelske spiller nogensinde. 20-årige Sterling skrev under på en 5-årige kontrakt med en ugeløn på over en million kroner. Skiftet fik Liverpool-fansenes hjerner i kog og de fleste var godt sure på fløjspilleren, som de følte havde forrådt klubben.

Godt to uger efter, at skiftet var blevet offentliggjort, lagde Sterling et provokerende og lettere frækt tweet op på sin Twitter-konto. Her skrev han, at han fik mange beskeder fra The Reds’ fans omkring utilfredshed med transferen til City. Derudover forklarede han, at de (underforstået Liverpool-fans) bare kunne vente sig til den 21. november (underforstået at Liverpool ville få tæsk, fordi Manchester City og Liverpool skulle spille mod hinanden på den dato)

Læs også: De nominerede spillere til UEFAs Team of the Year

Som bekendt var det den 21. november i lørdags, så hvis man skulle gå ud fra Sterlings forudsigelser, ville Liverpool få sig noget af en røvfuld. Det skete dog ikke, da Sterling og resten af City-holdet i stedet fik klø på 4-1.

Læs selv tweetet herunder

Læs også: Lyon skuffede mod belgisk hold – Ude af Champions League

sterling