Real Madrids midtbanegeneral Sami Khedira har tidligere i dag, lørdag, offentliggjort at han ikke forlænger sin kontrakt med hovedstadsklubben, når den udløber til sommer. Dette gjorde han med et billede på sin officielle Instagram-profil. Nu er spørgsmålet så, hvor tyskeren skal hen, efter fem år i det spanske. Flere storklubber meldes interesserede, mens der også er kommet nogle overraskende klubber på banen, der ikke nødvendigvis er garanteret Champions League-deltagelse i næste sæson.

– Valdebebas (Real Madrids træningsanlæg, red.) for sidste gang. Jeg skal videre, men jeg vil helt sikkert savne min klub Real, hele staben og mine fantastiske holdkammerater. Venner, det har været en helvedes god tur, skriver Sami Khedira.

England og Tyskland interesserede

Fordi Khedira lader kontrakten løbe ud, kan den 28-årige midtbanespiller hentes på en fri transfer for alle interesserede klubber. Dette åbner op for et skifte til andre klubber end der normalt ville have været på tale. Klubber med lidt mindre budgetter kan nu også være med og en af disse er tyske Schalke 04, der de senere år har ligget omkring Europa League-pladserne i Bundesligaen. Af andre interesserede klubber kan nævnes de mægtige engelske storklubber, Arsenal, Chelsea, Liverpool og Manchester United. Ønsker Khedira ikke en fremtid i England eller Tyskland, så har han dog stadig mulighed for at blive i syden, fordi Inter i Serie A eftersigende også står klar med en kontrakt.

Khedira blev frosset ud

Khedira har ikke været i kamp for kongeklubben siden februar, men det har noget overraskende ikke været en skade, der har været årsag til den manglende spilletid.

“Jeg havde en lille skade i min højre hæl, men det er ikke derfor, jeg ikke har spillet. Det var ikke en kompliceret skade, og jeg var i stand til at spille. Jeg har altid følt trænerens opbakning, men beskeden kom indirekte til mig, at jeg ikke længere var ønsket i klubben”, fortæller han til Marca.

”Jeg blev frosset ud og ville ikke få en chance for at spille igen. Det er ikke den afslutning, jeg havde håbet på. Det gør ondt, at jeg bliver beskyldt for manglende professionalisme, for jeg har altid sat holdet højest. Det gør ondt dybt inde i sjælen”, slutter Khedira.