Carlos Tevez har tidligere spillet hos begge Manchester-klubberne, og Juventus. Nu rygtes den 32-årige argentiner til kinesisk fodbold.

Af Lasse D. Drescher

Den nye Shanghai Shenhua-træner Gus Poyet, som tidligere har trænet i Real Betis og Sunderland, mener nu at det er tæt på at endnu en tidligere topspiller kommer til kinesisk fodbold, for at afslutte sin karriere.

(Photo by Aitor Alcalde Colomer/Getty Images)

(Photo by Aitor Alcalde Colomer/Getty Images)

Spiller som der er tale om er den 32-årige argentiner, Carlos Tevez. Tevez er ifølge Poyet millimeter fra, at underskrive kontrakten med den kinesiske fodboldklub.

Gus Poyet udtaler følgende til Goal:

“Jeg har endnu ikke fået lov, til at give Carlos alle de vigtige informationer, som får ham til at underskrive kontrakten. Men han virker positiv over interessen. Jeg vil ikke være unfair mod nogle, men der er på nuværende tidspunkt nogle detaljer som vi mangler, ellers ligner det en handel som er mege tæt på at være lukket.”

Shenhua sluttede på fjerde pladsen i sidste sæson, og de var 16 point efter Guangzhou Evergrande, så derfor vil den kinesiske klub ud og bruge mange penge, på at forbedre sidste sæsons resultater.

Læs også: Xavi: Sanchez bør skifte til en større klub