Den 27-årige islænder Gylfi Sigurdsson rygtes endnu engang væk fra Swansea. Det er fortsat Everton, som har stor interesse i Swansea-stjernen. 

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Everton har i en længere periode vist stor interesse, i Swansea-stjernen Gylfi Sigurdsson. Islænderen rygtes nu endnu engang mod Goodison Park, og Everton står klar med et stort bud.

(Photo by Harry Trump/Getty Images)

Mediet Futnsoccer skriver at Ronald Koeman og Everton står klar med omkring 420.000.000 kroner. Everton er tydelig meget opsatte, på at sikre sig den 27-årige Swansea-stjerne.

Everton har allerede hentet et par spiller til klubben. Sandro Ramirez fra Malaga, Wayne Rooney fra Manchester United og Michael Keane fra Burnley. Sunderland-målmanden Jordan Pickford er også blevet hentet til klubben.

Everton har samtidig vinket farvel til superstjernen Romelu Lukaku. Manchester United og Chelsea var i kamp om den velspillende belgier, men det var Manchester-klubben som i sidste ende vandt Lukaku.

Er Sigurdsson Swanseas vigtigste spiller?

Gylfi Sigurdsson spillede en vigtig rolle, hos Swansea i sidste sæson. Han var med til lige at sikre at de ikke rykkede ud af Premier League. Den yderst velspillende Gylfi Sigurdsson var involveret i 22 scoringer, i den seneste sæson.

Læs også: Inter-angriber jagtes af Sevilla