Af Anders Lang Jensen

Forleden handlede tyske Jurgen Klopp ind til den centrale midtbane, da brasilianske Fabinho kom til Anfield fra AS Monaco fra den franske Ligue 1. Tyske Naby Keita ankommer også denne sommer fra tyske Leipzig, mens franske Nabil Fekir angiveligt også er tæt på Anfield-skiftet.

Nu kan en spiller fra mægtige Barcelona også været på vej mod Anfield. Nyt blod til målmandsposten jagtes desperat af Klopp, og hollandsk blod fra FC Barcelona ligner sagen ifølge stor spansk sportsavis i dag.

Barca har en særdeles stærk bredde på målmandsposten, hvor andenmålmanden Jasper Cillessen har været en stærk backup for, Ter Stegen. Der er dog stor interesse i den hollandske målmand fra engelske Liverpool.

Ifølge den catalanske sportsavis El Mundo Deportivo jagter Liverpool desperat en ny førstemålmand denne sommer, og Barcas Jasper Cillessen står højt på Anfield-klubbens ønskeliste. Ifølge avisen har en agent fra Liverpool kontaktet Barca omkring en transfer af Cillessen.

Men angiveligt har man fra Barcas side intet ønske om at forhandle om den stærke 29-årige keeper. Cillessen har en frikøbsklausul på 60 millioner euro, og det er en pris, Barca ikke ønsker at forhandle på med Liverpool.

Den hollandske landsholdsmålmand har først kontraktudløb til sommeren 2021 og har tidligere udtalt, at han ønsker mere spilletid. Hollænderen har dog været en vigtig brik I truppen siden sit skifte fra Ajax i 2016, og Barca ønsker at holde på Cillessen.

LÆS OGSÅ:

EFTER KARIUS´ FADÆSE: LIVERPOOL SPRINGER TRANSFERREKORDEN!